Musical Little Women te zien in DeLaMar West in de kerstvakantie

12 september 2023, 17:16 - Redactie
Musical Little Women te zien in DeLaMar West in de kerstvakantie

Een concertante uitvoering van Little Women zorgde twee jaar geleden voor een uitverkocht DeLaMar West, en deze kerstvakantie zal de volledige musical hier te zien zijn. De cast van de musical bestaat uit Céline Purcell, Job Greuter, Sem Gerritsma, Michelle van de Ven, Lisanne Veeneman, Anne-Mieke Ruyten, Natalie Bommelé-Salek en Sander Volders.

Verhaal

Op Broadway was Little Women al een groot succes, en nu is deze populaire voorstelling in DeLaMar West te zien! Little Women vertelt het verhaal van de vier zusjes March: de romantische Meg, de zachtaardige Beth, de verwende en temperamentvolle Amy en de stoere, ambitieuze Jo. De vier zussen dromen, spelen, ruziën en ontdekken wie ze zijn en wat ze willen.

Zo hoopt Jo een bekende schrijfster te worden, in een tijd waar kansen voor jonge vrouwen beperkt zijn. Het wereldberoemde verhaal van Louisa May Alcott, over jonge vrouwen en hun strijd tegen een bekrompen wereld, komt op prachtige wijze tot leven in deze sfeervolle musical. Vertolkt door een cast met zowel gevestigde acteurs als veelbelovende jonge talenten.

Little Woman is te zien in het DeLaMar West van 20 december tot en met 7 januari.

Première
21 december 2023
Dernière
7 januari 2024
Meer over Little Women Ander nieuws over Little Women
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda