Leuvense Musicalcompagnie MITHE brengt IF/THEN voor het eerst naar België

22 mei 2019, 19:34 - Redactie
Leuvense Musicalcompagnie MITHE brengt IF/THEN voor het eerst naar België

De Broadway musical If/Then uit 2014 komt voor het eerst naar België. Idina Menzel sleepte er een Tony Award nominatie mee in de wacht en schitterde ermee op de New Yorkse planken samen met onder andere Anthony Rapp, die we eveneens kennen uit Rent, LaChanze en James Snyder. Tom Kitt en Brian Yorkey, die beiden ook Next to Normal schreven, zijn de makers van deze nieuwe musical. Musicalcompagnie Mithe brengt deze musical nu naar Leuven in een Nederlandstalige versie.

Hoe wordt je toekomst bepaald? Is het een keuze of speelt het lot? Elizabeth, een stadsplanner, gaat na haar scheiding terug naar New York om haar leven opnieuw op te starten in de stad met oneindige mogelijkheden. Wanneer haar zorgvuldig ontworpen plannen botsen met de grillen van het lot, splitst het leven van eLIZaBETH zich in twee parallele paden. If/Then volgt beide verhalen tegelijkertijd. Dat van Liz en dat van Beth. Twee mogelijke levenspaden. Het kruispunt van keuze en toeval.

Musicalcompagie Mithe brengt de verhalen van Liz en Beth op 24, 25, 29, 30, 31 mei en 1 juni in Zaal Heliand, Waversebaan 220, 3001 Heverlee. De voorstellingen starten om 20:00 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda