Les van de sterren van West End op MusicalCamp

11 maart 2022, 16:56 - Redactie
Les van de sterren van West End op MusicalCamp

Aankomende zomer zullen internationale musicalsterren les komen geven op MusicalCamp. De grote hoofdrolspelers uit de West End shows komen vanuit Londen speciaal naar Nederland om workshops te geven aan de deelnemers van de zomerkampen.

MusicalCamp werkt al jaren met grote sterren uit de Nederlandse musical. Zo kwamen Pia Douwes, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker de afgelopen jaren al langs in de zomer. Dat de deelnemers nu ook les kunnen krijgen van professionals uit Londen, is ontzettend bijzonder.

De eerste naam die naar buiten wordt gebracht, is Matt Croke. Matt speelde jarenlang in Aladdin op West End de titelrol. Daarvoor was hij te zien als Eugene in Grease, als Amos Hat in Chicago, als Don Lockwood in Singing in the Rain en als Fiyero in Wicked.

Naast Matt zal ook Anouk van Laake aankomende zomer speciaal uit Londen terug naar Nederland komen. Wij kennen Anouk natuurlijk vooral als kandidaat van Op Zoek naar Maria. Na de zoektocht, keerde zij terug naar Engeland. Daar speelt zij nu op West End in in the Phantom of the Opera als understudy Christine Daae. Voor Anouk is het extra bijzonder om les te geven op MusicalCamp, omdat zij een aantal jaar geleden zelf nog als deelnemer op het kampterrein rondliep.

MusicalCamp is een musical zomercursus voor alle leeftijden. Deelnemers krijgen een week lang les van professionals uit het musicalvak. Ze verdiepen zich in verschillende disciplines en kunnen zich ontwikkelen op hun eigen niveau. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om lekker vakantie te vieren en te genieten van alles dat een zomerkamp te bieden heeft.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda