Come From Away Seminar in het DeLaMar Theater

12 maart 2022, 15:11 - Redactie
Come From Away Seminar in het DeLaMar Theater
Foto: Roy Beusker en Annemieke van der Togt

Op 25 maart organiseert producent MediaLane in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (departement Theaterwetenschappen) een Come From Away Seminar en jij kan daarbij zijn. Heb je altijd al meer willen weten over hoe een musical wordt gemaakt en wat daar allemaal bij komt kijken? Dan is dit een unieke kans. Speciaal voor dit seminar komt het Canadese schrijverskoppel van Come From Away David Hein & Irene Sankoff naar Amsterdam.

Het schrijverskoppel zal alles vertellen over de ontwikkeling van Come From Away en de vele processen die zij hebben moeten doorlopen om tot deze productie te komen. Daarnaast worden er Nederlandse creatives geïnterviewd, zodat je ook alles te weten komt over de Nederlandse productie. Het seminar wordt geleid door bijzonder hoogleraar musical aan de UvA: Millie Taylor.

Het seminar vindt plaats op vrijdagmiddag 25 maart in DeLaMar en start om 15.00 uur. Wil je je graag aanmelden? Dit kan door een bericht te sturen op de Facebookpagina van Come From Away, deze vind je hier.

Première
18 november 2021
Dernière
6 juni 2022
Producent
MediaLane
Meer over Come From AwayAnder nieuws over Come From Away
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda