Les van de Grand Dame van de musicalwereld: Pia Douwes op MusicalCamp

23 mei 2023, 16:23 - Redactie
Les van de Grand Dame van de musicalwereld: Pia Douwes op MusicalCamp
Foto: Musicalweb

Aankomende zomer komt musicalster Pia Douwes exclusief workshops geven op MusicalCamp. Tijdens Musicalcamp Week B zal Pia Douwes exclusieve workshops verzorgen, waarin ze haar diepgaande kennis en ervaring zal delen.

Naast deze bijzondere gastdocenten zijn er docenten van verschillende conservatoria en theateropleidingen als vaste docenten betrokken bij MusicalCamp. Dit zijn onder andere Esmee Mardjan (bekend als Liesl in the Sound of Music), Belle van der Pijl (The Prom, Mamma Mia!), Martijn Noort (die in Duitsland te zien was in Wicked, Mamma Mia! en Rock of Ages), Alanis Blom (De Kleine Zeemeermin, ONE - de Musical), Babeth van der Zalm (Ciske de Rat), Imke Mol, Soof den Boer en Britt van Schie.

MusicalCamp is een musical zomercursus voor zowel kinderen als volwassenen. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom! Deelnemers krijgen een week lang les van professionals uit het musical vak. Ze verdiepen zich in verschillende disciplines en kunnen zich ontwikkelen op hun eigen niveau. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om lekker vakantie te vieren en te genieten van alles dat een zomerkamp te bieden heeft.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda