Les Misérables Arena Spectacular wereldtournee

11 juli 2023, 19:00 - Redactie
Les Misérables Arena Spectacular wereldtournee

Cameron Mackintosh heeft vandaag in samenwerking met Nick Grace Management de wereldtournee van Les Misérables Arena Spectacular aangekondigd. De tournee zal gaan starten vanaf september 2024 en doorlopen tot in 2025 als de musical het 40-jarig jubileum zal vieren.

De landen waar Les Misérables Arena Spectacular in ieder geval naar toe zal gaan zijn het Verenigd Koninkrijk, Italië, Luxemburg, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Australië, Japan, Taiwan en Zuid-Korea. De verwachting is dat na deze landen de tournee zal worden voortgezet in Noord- en Zuid-Amerika. Meer informatie over alle data, steden en de cast zal komende herfst worden aangekondigd. Of Nederland ook nog toegevoegd zal gaan worden aan de tournee is nog niet bekend.

Les Misérables Arena Spectacular borduurt voort op de concertversie van Les Misérables die recent speelde op West End toen de reguliere musical niet opgevoerd kon worden vanwege een grote verbouwing van het Sondheim Theatre (voorheen Queen's Theatre). Het concert zal speciaal geschikt worden gemaakt voor grote theaters en zalen met een capaciteit van 3000 tot 5000 mensen.

Er werken meer dan 110 acteurs, muzikanten en crewleden mee aan de productie. Gedurende de tournee zullen er ook diverse gastoptredens zijn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda