Deep Bridge brengt familiemusical Peter Pan en Mamma Mia!

11 juli 2023, 11:54 - Redactie
Deep Bridge brengt familiemusical Peter Pan en Mamma Mia!

Deep Bridge tekent al enkele jaren voor een grote familiemusical tijdens de eindejaarsperiode, van The Sound of Music over Charlie and the Chocolate Factory tot A Christmas Carol. Het productiehuis zet die traditie verder in 2024 en maakt een volledig eigen versie van het tijdloze verhaal van Peter Pan.

Iedereen kent de iconische boeken, films en musicals over Peter Pan en nu waagt ook Deep Bridge zich aan dit tot de verbeelding sprekende verhaal van J.M. Barrie. Vanaf 8 december 2024 neemt Peter Pan ons terug mee naar Neverland in een gloednieuwe Vlaamse familiemusical. Reis mee met Peter, de jongen die weigert ouder te worden. Van het magische elfenstof tot opwindende avonturen vol zwaardgevechten. Deze productie omarmt de kracht van verbeelding in al zijn glorie. In het magische universum van Peter Pan is alles mogelijk.

Naast de nieuwe versie van Peter Pan brengt de producent in maart 2025 de musical Mamma Mia! terug. De feelgood musical met de grootste ABBA-hits zal gaan spelen in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en ook in Capitole Gent. De nieuwe versie van Deep Bridge ging in maart 2020 in première en speelde in de zomer van 2021 en 2022 voor uitverkochte zalen.

De cast van Mamma Mia! wordt in het najaar van 2023 bekendgemaakt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda