Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans in theaterconcert Bella Italia

29 maart 2017, 14:27 - Redactie
Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans in theaterconcert Bella Italia
Foto: Robin Kamphuis

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn vanaf komend najaar te zien in het theaterconcert Bella Italia, in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment.

Artistiek producent Hans Cornelissen: "De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In navolging van de succesvolle theaterconcerten ‘Vive la France’ is het de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo. En natuurlijk komen daarbij ook de grote hits voorbij die het publiek kent van de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti".

Singer-Songwriter Leonie Meijer, die in de theaters stond met diverse soloprogramma’s, finaliste was in The Voice en met haar singles en albums diverse top 40-noteringen behaalde verheugt zich enorm op dit unieke theaterconcert. "Ik houd van Italiaanse muziek. Er klinkt zoveel passie en liefde door. Hoe mooi is het dat ik dat met Marijn en Merijn nu mag laten horen." zo laat ze weten.

Marijn Brouwers studeerde na zijn opleiding aan de Akademie voor Kleinkunst in 2011 cum laude af aan het conservatorium Fontys in Tilburg. Een jaar later krijgt hij lovende recensies voor zijn voorstelling Beste meneer Halsema. Wanneer hij in 2014 zijn tweede voorstelling Aznavour, uitbrengt, oogst hij opnieuw veel lof. Groot succes was er ook voor Jenny Arean & Marijn Brouwers, de bijzondere voorstelling samen met Jenny Arean. Momenteel tourt Marijn langs de theaters met The Chet Baker Room.

Leonie en Marijn worden ondersteund door Merijn Oerlemans die met Bella Italia zijn professionele theaterdebuut maakt. In 2016 ontving hij van de Stichting Amateur Musical Awards de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol in Petticoat.

Première
12 maart 2018
Dernière
26 mei 2018
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Bella ItaliaAnder nieuws over Bella Italia
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda