Legally Blonde in De Meerse op 18 en 19 december

21 oktober 2021, 16:48 - Redactie
Legally Blonde in De Meerse op 18 en 19 december

Van filmhit tot Broadwaymusical; Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug. Musical 2.0 brengt, samen met een cast vol toptalenten uit het hele land, de musicalkomedie Legally Blonde naar Schouwburg De Meerse op zaterdag 18 en zondag 19 december.

Inmiddels zijn de repetities in volle gang in het WFC Amsterdam. De voorstellingen stonden oorspronkelijk al gepland in april dit jaar, maar werden door de coronamaatregelen verschoven naar december. De voorstelling wordt geregisseerd door Mark van Haasteren. Hij was de afgelopen jaren betrokken als (kinder)regisseur bij o.a. Fun Home, Kruistocht in Spijkerbroek en Sprookjessprokkelaar – de musical. Voor Musical 2.0 regisseerde hij in 2018/2019 Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Disney’s High School Musical.

Verhaal

Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda