LaJoel ontwerpt kostuums Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

6 november 2018, 13:42 - Redactie
LaJoel ontwerpt kostuums Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

De talentvolle Joël Toeange ‘LaJoel’ ontwerpt de kostuums voor Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat van Musical 2.0. Ze maakte de afgelopen jaren snel naam met haar bijzondere creaties op het gebied van theaterkostuums, danskleding en gala- en bruidsjurken.

De pas 21-jarige kostuumontwerper heeft een bijzondere band met de voorstelling. Tien jaar geleden maakte ze namelijk zelf onderdeel uit van de kindercast van de Nederlandse productie door Joop van den Ende Theaterproducties.

Joël: "De kindercast in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat was mijn eerste rol in een professionele musical. Ik keek mijn ogen uit met al die mooie kostuums vol glitters en pailletten. Toentertijd heb ik zelfs nog een dag meegelopen backstage bij de kap en grime. Dat was een ervaring die me nog steeds heel dierbaar is. Om dan nu, 10 jaar later, de kostuums te mogen ontwerpen en maken voor deze voorstelling is een enorme eer. Het wordt een flinke uitdaging, maar ga vol goede moed dit project in! Ook heb ik al een stukje mogen bewonderen van deze getalenteerde groep en ben zeer onder de indruk. Aangevuld met een beetje ‘LaJoel magic’ kan het niet anders dan dat deze toppers gaan stralen! Letterlijk en figuurlijk, want ik plak het liefst altijd en overal glitters op!"

Op 12, 13 en 20 januari 2019 is de voorstelling te zien in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Première
12 december 2008
Dernière
10 juli 2010
Producent
Stage Entertainment
Meer over Joseph Ander nieuws over Joseph
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda