Keuken voor Soof de Musical zorgde voor de nodige problemen

5 november 2018, 16:32 - Redactie
Keuken voor Soof de Musical zorgde voor de nodige problemen
Foto: Corne van der Stelt

De keuken die wordt gebruikt in Soof de Musical heeft de makers de afgelopen tijd behoorlijk wat hoofdbrekens bezorgd. Telkens was er weer iets mis, waardoor de try-outs zelfs in gevaar kwamen.

In de voorstelling zit een deel van het publiek letterlijk in de keuken van Soof. Ze zitten op het toneel en eten gedurende de voorstelling ook enkele hapjes mee met wat er tijdens de show wordt gekookt.

De keuken bleek echter een terugkerend probleem. "Het is een heel gedoe geweest. De keuken staat op een draaischijf, maar als daar meer dan acht acteurs op dansten, stopte de motor ermee. Verder bleven de kookplaten branden en ging de oven niet goed uit. Dat was gevaarlijk, omdat er ook op de keuken wordt gedanst en er een acteur zijn hoofd in de oven steekt.", zegt regisseur Jos Thie.

Als klap op de vuurpijl bleek de keuken uiteindelijk ook te hoog, waardoor de show voor een deel van het publiek niet goed te zien was. "De zaag moest erin, wat ook weer een ingewikkelde operatie was." Alle problemen konden echter op tijd worden opgelost.

De première van Soof de Musical is op 18 november in het Chassé Theater in Breda.

Bron: RTL Nieuws

Première
18 november 2018
Dernière
7 april 2019
Producent
Cook A Dream
Meer over Soof de MusicalAnder nieuws over Soof de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda