Koninklijk Conservatorium Brussel brengt de musical Nonsens

schedule19 mei 2017, 08:36 - Redactie
Koninklijk Conservatorium Brussel brengt de musical Nonsens

De derde jaars van het Koninklijk Conservatorium Brussel brengen de musical Nonsens. De bekende voorstelling waarin 7 nonnen proberen geld in te zamelen met hun benefietconcert. De komische voorstelling zal gespeeld worden van 1 juni tot en met 10 juni aan de Nijverheidskaai 170 in Brussel.

Wanneer de Orde van de Zusters van de Armen ontdekken dat hun kokkin, Zuster Marie Julia, per ongeluk 52 zusters vergiftigd heeft met een bedorven bouillabaisse, besluiten ze een benefietavond te houden om geld in te zamelen voor de begrafenissen. Ze mogen gebruik maken van de theaterzaal van de musicalafdeling van het KCB, waar gerepeteerd wordt voor hun volgende productie 'Grease'.

De nog levende zusters studeren nummers in, die hun respectievelijke talenten het beste laten zien. 'Nonsens' belooft een avond te worden vol zang, dans en zelfs een heuse publieksquiz met nogal merkwaardige prijzen.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven