Komende zomer musical Fun Home met Renée van Wegberg

schedule22 maart 2019, 19:07 - Redactie
Komende zomer musical Fun Home met Renée van Wegberg

Fun Home, naar het gelijknamige boek van Alison Bechdel, is komende zomer slechts twee weken te zien in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). De productie vertelt het verhaal van Alison op drie verschillende leeftijden en haar herinneringen over haar unieke disfunctionele familie.

De musical werd in 2015 genomineerd voor twaalf Tony Awards en werd winnaar in vijf categorieën, waaronder Beste Musical. De hoofdrol is weggelegd voor Renée van Wegberg en de regie is in handen van Koen van Dijk.

Fun Home is een coproductie van ITA en OpusOne en tevens onderdeel van de nieuwe zomerprogrammering van ITA. Samen met Small Town Boy van Toneelgroep Oostpool speelt Fun Home twee weken tijdens Pride Amsterdam. Beide zijn producties over de worsteling van een jongen (Small Town Boy) en een meisje (Fun Home) met zichzelf, de omgeving en hun homoseksuele identiteit.

Fun Home is van 24 juli tot en met 4 augustus exclusief te zien in ITA. De rest van de cast wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Première
25 juli 2019
Dernière
4 augustus 2019
Producent
Meer nieuws over Fun Home
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Waitress stopt volgend jaar zomer op West Endschedule 22 november 2019, 09:01
Crosswalk the Musical: Frozenschedule 21 november 2019, 21:07
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda