Wim van den Driessche en Steven Roox toegevoegd aan Vlaamse Sweeney Todd

22 maart 2019, 16:14 - Redactie
Wim van den Driessche en Steven Roox toegevoegd aan Vlaamse Sweeney Todd

Sweeney Todd, de bloedbarbier van Fleet Street, alias Hans Peter Janssens, doet in mei de Rode Zaal van het Fakkeltheater aan. Hij doet dat in gezelschap van musicalnamen zoals Deborah De Ridder, An Lauwereins en Charlotte Campion.

Aan dat lijstje worden nu twee nieuwe namen toegevoegd: Wim van den Driessche neemt in deze productie namelijk de gedaante aan van hypocriete rechter Turpin. Steven Roox zal als stoere zeebonk Anthony Hope menige harten bekoren.

Wim en Steven zijn ervan overtuigd dat de musical resulteert in prachtige scènes. De muziek van Sondheim zorgt voor mooie en intelligente muziek waar de toeschouwer heel laagdrempelig kan van genieten. De sfeer zit alvast goed tussen beide acteurs. Beide heren speelden onlangs samen in Was Getekend Annie M G Schmidt.

Producent Glenn Desmedt beaamt: “Onze eersteling is Sweeney Todd, het meesterwerk van Stephen Sondheim, nog niet zo heel lang geleden verfilmd door Tim Burton met Johnny Depp in de titelrol. Onze Sweeney heet Hans Peter Janssens. Onze Lovett An Lauwereins. En dat is nog maar het topje van de ijsberg! Een musical om voor te moorden dus…”

Sweeney Todd is te zien in het Fakkeltheater van 10 mei tot en met 19 mei.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda