Audities: Frank Sanders’ Akademie

schedule22 maart 2019, 13:23 - Redactie
Audities: Frank Sanders’ Akademie

Het Voorbereidend Jaar van de Frank Sanders’ Akademie is op zoek naar aanstormende musicaltalenten voor de audities van cursusjaar 2019/2020. Wil je je oriënteren en voorbereiden op het volgen van de Frank Sanders Akademie vakopleiding?

Zit je in je laatste jaar van je middelbare school of heb je een tussenjaar? en wil je op een hoog niveau aan je zang, spel en danskwaliteiten werken? Dan is het Voorbereidend Jaar voor jou! Het voorbereidend jaar is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar en biedt een professionele leeromgeving waar op zondagen 1 jaar lang gewerkt wordt aan technische vaardigheden op het gebied van spel, zang en dans. Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en individuele voorbereiding op de audities van de Frank Sanders

Het voorbereidend jaar start in september 2019. De audities zullen plaats vinden op 23 juni en 7 juli 2019. Voor meer informatie en aanmelding: www.franksandersakademie.nl.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda