Komend seizoen Koefnoen Live te zien in de Nederlandse theaters

23 augustus 2021, 18:01 - Redactie
Komend seizoen Koefnoen Live te zien in de Nederlandse theaters
Foto: Mark Engelen

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen vanaf september met hun persiflages, types en imitaties het theater in met Koefnoen Live! In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over post-lockdown veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Owen, Paul en Jeremy: “We kunnen niet wachten om te gaan toeren met wat we eerst hadden bedacht, toen veranderd, toen opnieuw veranderd en uitgesteld en veranderd en weer uitgesteld en aangepast. De voorstelling gaat over verandering en inmiddels is iedereen expert. Dus laten we het stof van de theaterstoelen blazen en eindelijk samen knallen!”

In Koefnoen Live! brengen de heren up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het ANWB-koppel Okko en Eus.

De cast van Koefnoen Live bestaat verder uit Sanne Franssen (o.a. De Fransse Eijkel) en Kiki van Deursen (o.a. Smeris). De regie is in handen van Jos Thie (o.a. De Stormruiter, Jochem Myjer).

Koefnoen Live is van 9 september 2021 tot en met 4 juni 2022 te zien door het hele land en gaat op 24 januari 2022 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda