Kiss of the Spider Woman vanaf volgend jaar februari naar België

19 mei 2016, 16:01 - Redactie
Kiss of the Spider Woman vanaf volgend jaar februari naar België

De musical Kiss of the Spider Woman gaat naar België. De musical is van 10 februari tot en met 5 maart 2017 te zien in Het Fakkeltheater in Antwerpen, de première zal plaats gaan vinden op 12 februari. Dat hebben coproducenten Stichting Zonnehuis Muziektheater en Judas Theaterproducties aangekondigd.

Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook - letterlijk - tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertellen ze elkaar verhalen.

De voorstelling speelde vorig jaar met Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen in de hoofdrollen voor uitverkochte zalen in Het Zonnehuis in Amsterdam en vanwege dit succes is de musical vanaf 27 oktober hier opnieuw te zien.

Het originele script is van Terrence McNally en gebaseerd op het gelijknamige boek van Manuel Puig. De regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk.

Chiara Re neemt ook in Antwerpen de choreografie voor haar rekening. Eric Goossens past zijn decor ontwerp aan op het Fakkeltheater en het lichtontwerp is opnieuw van Benno Barends. Voor de rollen zullen nog Vlaamse acteurs worden gecast.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda