Kikker en de Vallende Ster en Aladdin van Theater Terra

5 april 2018, 11:13 - Redactie
Kikker en de Vallende Ster en Aladdin van Theater Terra

Theater Terra, bekend van onder andere Welterusten Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin, brengt volgend seizoen twee compleet nieuwe familiemusicals naar de theaters in heel Nederland en Vlaanderen. Vanaf september is Kikker en de Vallende Ster te zien, gebaseerd op de bekende boeken van Max Velthuijs en vanaf januari 2019 komt de sprookjesachtige wereld van 1001-nacht tot leven in Aladdin.

Kikker en de Vallende Ster

Kikker, Haas, Eend, Rat en Varkentje komen terug naar de theaters in Nederland en Vlaanderen. Deze compleet nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar is te zien van september 2018 tot en met maart 2019.

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Aladdin

Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin in deze nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. Voor iedereen vanaf 6 jaar, te zien van januari tot en met mei 2019.

In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Dan probeert de tovenaar om ook de lamp met magische krachten in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden.

De kaartverkoop voor Kikker en de Vallende Ster en Aladdin start in mei bij de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda