Stichting Vivendi presenteert vijfde voorstelling: Daar Bij De Waterkant

5 april 2018, 14:28 - Redactie
Stichting Vivendi presenteert vijfde voorstelling: Daar Bij De Waterkant

Op 29 april gaat voorstelling Daar Bij De Waterkant van Stichting Vivendi in première in theater de Molen in Beuningen. Stichting Vivendi toert nu enkele jaren succesvol langs theaters, zorginstellingen en huiskamers in heel Nederland om ouderen en mensen met dementie mee terug te nemen naar de jaren ’50.

Ogen lichten op en emoties worden weer zichtbaar tijdens de voorstellingen van Vivendi. Professioneel muziektheater op maat: "De ene dag spelen we in een uitverkocht theater, de dag erna in een kleine huiskamer voor vijf mensen met dementie", vertelt oprichtster Astrid Nijssen.

Stichting Vivendi weet mensen op hun eigen manier te raken. "Er zijn 280.000 mensen met dementie in Nederland, maar er is geen medicijn. Met onze voorstellingen kunnen we wel verlichting bieden en dat is ons doel!"

In het liedprogramma van 60 minuten dobbert Stichting Vivendi samen met het publiek langs de waterkant van vroeger. Het liedprogramma wordt gespeeld door Astrid Nijssen, Julia Berendse en Vérie Thijssen. Met Joep van Leeuwen op de toetsen komen herinneringen weer tot leven met deuntjes uit de jaren ’50 en ’60 zoals Ome Jan, Zeur niet en Ik zou je het liefste in een doosje willen doen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda