Katja Retsin als mama in Vlaamse Dolfje Weerwolfje

29 juni 2017, 10:13 - Redactie
Katja Retsin als mama in Vlaamse Dolfje Weerwolfje

Vanaf april volgend jaar is de familievoorstelling Dolfje Weerwolfje, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon, in de Vlaamse theaters te zien.

Producent Event-Team (i.s.m. REP) heeft voor deze tour reeds 2 castleden aangekondigd, Jan Schepens en Dorothy Wuyts, en vult de cast nu aan met een nieuwe, derde naam: Katja Retsin. Katja zal de mama van Dolfje gaan vertolken en zal dus voor het eerst samen met haar echtgenoot, Jan Schepens, op de theaterplanken staan. De rol is een nieuwe uitdaging voor haar waar ze enorm naar uitkijkt.

Katja Retsin is vooral bekend van televisie. Ze begon als VJ bij muziekzender TMF en maakte nadien haar overstap naar de VRT waar ze als omroepster en presentatrice aan de slag ging. Op VTM presenteerde ze onder andere The Bachelor. Daarnaast is ze ook zelf schrijfster van kinderboeken.

“Het was erg spannend om auditie te doen voor een rol op de planken, en ik was dan ook ontzettend blij toen ik te horen kreeg dat ik de cast mocht vervoegen! Het is met enorm veel goesting dat ik de rol in deze superleuke en mooie musical op mij neem, ik kan niet wachten tot het zover is. Nooit gedacht dat ik nog mama zou worden, en zeker niet van een weerwolfje!"

De voorstelling is in heel Vlaanderen te zien van 14 april 2018 tot en met 17 juni 2018.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda