Kasteel de Haar verwelkomt nieuwe bewoners Hans & Grietje

schedule16 oktober 2018, 11:14 - Redactie
Kasteel de Haar verwelkomt nieuwe bewoners Hans & Grietje

Vanaf 25 december a.s. opent Kasteel de Haar Utrecht de poorten voor twee nieuwe bewoners. Tijdens de kerstvakantie logeren de meest beroemde sprookjesfiguren aller tijden, Hans & Grietje, in het grootste kasteel van Nederland.

"Geheel volgens de traditie van de originele bewoners van Kasteel de Haar vieren we ook dit jaar Kerst op sprookjesachtige wijze. De komst van de speciale gasten Hans & Grietje maakt de Kerst dit jaar extra bijzonder. We kijken uit naar een fantasievolle kerstbelevenis voor de hele familie, waarmee we ons prachtige kasteel in ultieme kerstsferen presenteren.” aldus Anetta de Jong, directeur van Stichting Kasteel de Haar.

Sinds 2010 zijn de Sprookjes van De Haar uitgegroeid tot een ware publiekstrekker met jaarlijks zo’n tienduizend bezoekers. Sprookjes van De Haar is een familie-evenement waarbij jong en oud(er) een speurtocht volgt langs het “snoephuisje” in het bos en raadselachtige plekken in het kasteel. De speurtocht wordt afgesloten met een komische voorstelling dat het bekende kinderverhaal uitbeeldt met een mix van zang, humor, actualiteiten en bekende meezing-liedjes. De voorstellingen worden gespeeld door professionele acteurs uit de wereld van musical en live entertainment.

‘Sprookjes van De Haar’ speelt in de kerstvakantie van 25 december (1e Kerstdag) tot en met zondag 6 januari. Wie niet tot de kerstvakantie kan wachten, kan in de herfstvakantie t/m 28 oktober a.s. met drie speurtochten ‘het spoor van Hans & Grietje’ volgen. Ook kunnen bezoekers komende maanden via Facebook en Instagram alle ontwikkelingen van Hans & Grietje op De Haar online volgen.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Waitress stopt volgend jaar zomer op West Endschedule 22 november 2019, 09:01
Crosswalk the Musical: Frozenschedule 21 november 2019, 21:07
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda