Karen Damen en Ruth Beeckmans toegevoegd aan cast van Sneeuwwitje

27 februari 2024, 12:10 - Redactie
Karen Damen en Ruth Beeckmans toegevoegd aan cast van Sneeuwwitje
Foto: Studio 100

Sprookjesmusical Sneeuwwitje voegt twee nieuwe, sterke namen toe aan de cast. Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen afwisselend de rol van de koningin spelen. Ruth zal hiermee haar musicaldebuut maken, maar voor Karen is het niet de eerste keer dat ze op het podium van een musical zal staan. Eerder werd al bekendgemaakt dat de titelrol gespeeld zal worden door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins.

Karen Damen - Koningin: “Het is natuurlijk super speciaal dat de allereerste musical van Studio 100 terugkomt. Ik ben benieuwd hoe die er nu, 25 jaar later, zal uitzien. Het is een iconische voorstelling en ik ben dankbaar dat ik mag bijdragen aan de magie die deze klassieker tot leven brengt.”

Ruth Beeckmans - Koningin: “Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen. Het zal een uitdaging worden, maar ik kijk ernaar uit om de ‘boze’ koningin te spelen en het publiek te betoveren in deze sprookjesmusical. Bovendien wordt het de eerste keer dat ik op de planken zal staan als musicalactrice, heel spannend dus!”

Sneeuwwitje is vanaf 2 juli gedurende de hele zomer te zien in het Plopsa Theater in De Panne.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda