Kaartverkoop gestart voor Priscilla Queen of the Desert van InTeam

20 juli 2021, 09:48 - Redactie
Kaartverkoop gestart voor Priscilla Queen of the Desert van InTeam

De kaartverkoop voor Priscilla, Queen of the Desert van InTeam is gestart. De musical, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994, speelt van 7 tot en met 16 januari 2022 in Arenberg, Antwerpen.

Priscilla Queen of the Desert vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. De voorstelling zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek. Memorabel is de scène waarop het drietal in bloemenpruiken met een Aboriginal rond het kampvuur dansen op de tonen van I Will Survive. Met die iconische bloempruiken poseert de hoofdcast ook op de eerste visuals die gereleaset worden. Jeroen Logghe speelt de rol van Anthony ‘Tick, Baptiste Vuylsteke die van Adam aka Felicia en Brecht Callewaert vertolkt de rol van transvrouw Bernadette.

Tenslotte maakt de cast zich ook op voor een eerste publiekelijk optreden. Op de Opening Night van Antwerp Pride in het OLT Rivierenhof op 11 augustus geven ze een voorproefje uit de musical.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda