Kaartverkoop Beauty and the Beast begonnen

16 september 2015, 20:13 - Redactie
Kaartverkoop Beauty and the Beast begonnen

Beauty and the Beast zal pas begin volgend jaar officieel in première gaan maar wie hier niet op wil wachten kan begin december al terecht in het Circustheater in Scheveningen.

Beauty and the Beast is al vanaf donderdag 3 december te zien. De musical volgt Billy Elliot op waarvan de laatste voorstelling is te zien op 7 november. Het theater zal dus binnen een maand omgebouwd moeten worden voor de nieuwe show.

Het verhaal van Beauty and the Beast is geïnspireerd op de legendarische Disney animatiefilm van het oorspronkelijke oude Franse sprookje. In 1994 ging de musical met een script van Linda Woolverton in première op Broadway, waarna de show een internationaal succes werd.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Anouk Maas (Belle), Edwin Jonker (Beest), Freek Bartels (Gaston), Tony Neef (Lumiere) en Loeki Knol (Mevrouw Pot).

2005

Beauty and the Beast was tien jaar geleden ook al in Nederland te zien. De musical eind 2005 als reizende musical om zich uiteindelijk te vestigen in het Circustheater. De laatste voorstelling vond plaats op 13 januari 2007.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda