Billy Elliot stopt op 7 november

4 september 2015, 20:32 - Redactie
Billy Elliot stopt op 7 november

Mocht je graag nog Billy Elliot willen zien zorg dan dat je er snel bij bent. De laatste show van Billy Elliot zal namelijk op zaterdag 7 november zijn zo heeft heeft Stage Entertainment aangekondigd.

Tot op heden zagen meer dan een half miljoen mensen de musical in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De volgende musical in het Circustheater zal Beauty and the Beast zijn. Deze musical zal vanaf begin volgend jaar te zien zijn in Scheveningen.

Billy Elliot

De musical Billy Elliot is gebaseerd op de Oscar genomineerde film uit 2000 en ging in 2005 in Londen in première. De musical vertelt het verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Billy zit op boksen maar belandt toevallig in een balletles. Tot zijn eigen verbazing blijkt hij hiervoor talent te hebben. Tegen de wil van zijn vader in gaat hij, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, steeds harder trainen.

Uiteindelijk mag hij auditie doen voor de Royal Ballet School in Londen. Billy hoopt zijn droom om danser te kunnen worden te verwezenlijken, hetgeen hem thuis grote problemen oplevert.

Première
30 november 2014
Dernière
7 november 2015
Producent
Stage Entertainment
Meer over Billy ElliotAnder nieuws over Billy Elliot
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda