Kaartverkoop Amélie de Musical gestart

18 juni 2021, 21:18 - Redactie
Kaartverkoop Amélie de Musical gestart

Morssinkhof Terra Theaterproducties en de Nederlandse theaters starten vandaag met de kaartverkoop van Amélie de Musical. Dit maakte Christanne de Bruijn zojuist bekend tijdens een groots persmoment rondom de campagne Mooier dan Ooit van het Nationaal Theaterfonds. Artiesten waren door heel Nederland te vinden op daken van theaters, musea en diverse entertainmentlocaties om te vieren dat ze weer open zijn. Zo ook Christanne de Bruijn, zij riep vanaf het dak van Het Sieraad in Amsterdam dat Amélie de Musical vanaf dit najaar te zien is in de Nederlandse Theaters.

Morssinkhof Terra Theaterproducties werkt al ruim twee jaar aan de voorbereidingen van de Nederlandse musicalversie van de Franse film Amélie. Na Broadway in New York, West End in Londen en München in Duitsland is de musical vanaf komend najaar eindelijk in Nederland te zien.

Ondanks de huidige sluiting van de theaters gaat Amélie in oktober van dit jaar in première en is de voorstelling tot en met april volgend jaar in heel Nederland te zien. De rol van Amélie wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Christanne de Bruijn. De vertaling en regie zijn door Daniël Cohen.

Première
21 oktober 2021
Dernière
9 juni 2022
Producent
Theater Terra
Meer over Amélie de Musical Ander nieuws over Amélie de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda