Extra kaarten beschikbaar bij grote afsluiter Murder Ballad

19 juni 2021, 07:09 - Redactie
Extra kaarten beschikbaar bij grote afsluiter Murder Ballad
Foto: Annemieke van der Togt

Gisteravond is er tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er vanaf 26 juni nieuwe versoepelingen doorgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk om meer personen toe te laten bij de afsluitende shows van Murder Ballad op maandag 28 juni in het Beatrix Theater te Utrecht. De kaartverkoop is direct van start gegaan zo kondigde producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties zojuist.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met in de hoofdrollen Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor is sinds 13 juni weer te zien in het theater. Alle voorstellingen waren vrijwel meteen uitverkocht waarna er twee extra shows toegevoegd werden op maandag 28 juni in Beatrix Theater in Utrecht.

‘’Het is fantastisch nieuws voor onze branche, het voelt heerlijk om stukje bij beetje verder open te mogen op een veilige en verantwoorde manier. Toen wij de shows in het Beatrix Theater Utrecht aankondigde waren beide shows binnen 24 uur uitverkocht. We ontvingen veel berichten of er toch niet nog iets mogelijk was, ik ben zeer verheugd om toch nog dit goede nieuws naar buiten te kunnen brengen voor alle theaterliefhebbers die de show nog willen zien!’’ aldus producent Sturkenboom.

Première
12 oktober 2020
Dernière
28 juni 2021
Producent
STENT
Meer over Murder Ballad Ander nieuws over Murder Ballad
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda