K3 Run & Fun trekt 8500 bezoekers

10 juni 2023, 20:05 - Redactie
K3 Run & Fun trekt 8500 bezoekers

Vandaag hebben Studio 100 en 32 West-Brabantse Jumbo winkels gezamenlijk een groots loop- en sportevent voor kinderen van 5 tot 11 jaar in Nederland georganiseerd met 8500 aanwezigen. De K3 Run & Fun vindt dit weekend plaats op het adembenemende Breepark Outdoor in Breda op 10 en 11 juni.

Met maar liefst 8500 bezoekers belooft de K3 Run & Fun dit weekend een evenement te worden vol sport en plezier voor het hele gezin, met natuurlijk een spetterend optreden van niemand minder dan Hanne, Marthe en Julia van K3.

Naast het hardlopen kunnen alle deelnemers en fans genieten van een breed scala aan activiteiten. Er zijn verschillende sportworkshops waar kinderen hun vaardigheden kunnen aanscherpen, kleurrijke springkastelen die garant staan voor eindeloos plezier, en er is zelfs de mogelijkheid voor kinderen om zich te laten schminken. Bovendien geven onder andere de bekende Studio100 gezichten, zoals Mega Mindy en Mega Toby een fantastisch mini-concert, waardoor de feestelijke sfeer compleet is.

De K3 Run & Fun wordt dit weekend gepresenteerd door de getalenteerde Fenna Ramos, die de dag voor jong en oud tot een onvergetelijke ervaring maakt. Het event is een schitterende gelegenheid voor gezinnen om samen tijd door te brengen, actief bezig te zijn en te genieten van de energieke sfeer die Studio 100 en Jumbo weten te creëren.

"We zijn ontzettend blij en dankbaar voor de grote opkomst vandaag bij de K3 Run & Fun", aldus K3. "Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe ze genieten van alle activiteiten. We zijn trots dat we dit evenement in samenwerking met Jumbo dit weekend kunnen organiseren en hopen dat het een blijvende herinnering achterlaat bij iedereen. Hopelijk wordt het morgen net zo druk als vandaag!"

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda