K3 musical – De 3 Biggetjes vanaf volgend seizoen in het theater

9 juni 2023, 12:00 - Redactie
K3 musical – De 3 Biggetjes vanaf volgend seizoen in het theater

Vanaf volgend seizoen zal de K3 musical - De 3 Biggetjes in de Nederlandse theaters te zien zijn, zo heeft Studio 100 zojuist aangekondigd. Na het succes van de vorige producties in 2003 en 2007, keert deze voorstelling in 2024 terug naar Vlaanderen én Nederland. Ditmaal in een volledig vernieuwde en groots opgezette versie. Naast Julia, Marthe en Hanne maken Nurlaila Karim en Marie Verhulst ook deel uit van de cast.

Studio 100 kent een sterke traditie van sprookjesachtige familiemusicals. Denk aan de grote successen van Sneeuwwitje, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood én Alice in Wonderland. Tijdens deze nieuwe versie van De 3 Biggetjes kunnen de fans van het eerste uur natuurlijk rekenen op een grote berg nostalgie. Maar ook de nieuwe generatie musicalliefhebbers kan zich zeker laten verrassen door het mooie verhaal, de iconische kostuums en de kleurrijke decors.

Voor deze musical is er wederom een bijzondere en unieke cast samengesteld. K3 zal de rollen van de 3 Biggetjes vertolken. Marthe De Pillecyn schittert als Knirri, een nieuwsgierig en serieus biggetje, terwijl Hanne Verbruggen de rol van Knarri op zich neemt, het stoere maar zachtaardige biggetje. Julia Boschman schenkt haar charme aan de rol van Knorri, het vrolijke biggetje. Het gezelschap wordt compleet gemaakt door Marie Verhulst, die de harten van jong en oud steelt als Pluisje. Natuurlijk mag de warme en liefdevolle Mama Big niet ontbreken. Nurlalia Karim zal deze rol tot leven brengen.

De 3 Biggetjes gaat op 24 februari 2024 in première in Nederland. Daarna is de musical in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland te zien.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda