JTP presenteert musicalversie van The War of the Roses

19 mei 2016, 11:02 - Redactie
JTP presenteert musicalversie van The War of the Roses

Productiehuis Judas TheaterProducties presenteert het komende theaterseizoen De Rozenoorlog, gebaseerd op het boek The War of the Rose van Warren Adler. De Rozenoorlog is een zwarte musicalcomedy gebaseerd op de bestseller The War of the Roses van Warren Adler en de gelijknamige film met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito.

Frank Van Laecke regisseert en schreef samen met Allard Blom de teksten, Sam Verhoeven schreef de muziek. Judas TheaterProducties heeft een topcast bijeen gebracht met Lucas Van den Eynde,Maike Boerdam, Marc Lauwrys, Myriam Bronzwaar en Laura Seys. Zij zullen begeleid worden door een liveorkest.

Verhaal

Alles aan het huwelijk van Bob en Barbara Van Rozen lijkt een droom. Terwijl Bob zich stort op zijn carrière en het verdienen van genoeg geld, hangt Barbara haar studie aan de wilgen en richt zij zich volledig op het grootbrengen van de kinderen en het inrichten van hun absolute droomhuis. Tot het huis tot in de kleinste details is ingericht en de kinderen het huis uit zijn.

Barbara zoekt wanhopig naar een nieuwe invulling van haar leven en begint in haar eentje een cateringbedrijf. En zo komt ze tot de conclusie dat zij en Bob volledig uit elkaar zijn gegroeid. Ze vraagt een scheiding aan. Het huis wordt de inzet van een bizarre vechtscheiding. Het ooit zo gelukkige huwelijk van de Van Rozen ontaardt in een oorlog: De Rozenoorlog. En daarin wordt niets of niemand gespaard.

De Rozenoorlog speelt van 16 november tot en met 23 december in de Rode Zaal van het Fakkelteater in Antwerpen en gaat vervolgens vanaf 12 januari 2017 op tournee.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda