Josje Huisman als Belle in Beauty and the Beast van Marmalade

1 oktober 2016, 14:51 - Redactie
Josje Huisman als Belle in Beauty and the Beast van Marmalade

Josje Huisman, voormalig lid van K3, gaat de hoofdrol van Belle spelen in Beauty and the Beast van Marmalade. De Belgische producent brengt hierbij haar allereerste musicalproductie naar Flanders Expo Gent. Naast Josje Huisman bestaat de cast onder andere uit Jan Schepens, Peter Van de Velde, Eline De Munck, Ivan Pecnik en Barbara Dex.

"Met Beauty and the Beast willen we het begrip musical een nieuwe, moderne invulling geven, zonder daarbij te raken aan de kracht en magie van de originele musical uit 1994," zegt producent Yoshi Aesaert.

"We zijn trots om met zo’n getalenteerde cast een productie als deze op poten te zetten. We brengen het bekende Disneyverhaal met de al even populaire liedjes. Toch wordt het geen musical in de meest traditionele zin van het woord. De bezoeker mag zich verwachten aan een totaalspektakel waarbij men al van bij de ingang wordt ondergedompeld in de sprookjesachtige wereld van ‘Beauty and the Beast’. Beleving staat hierbij centraal. We willen een verrassende en ontroerende ervaring creëren voor jong en oud," aldus Aesaert.

De musical betekent voor Marmalade de eerste stap naar live-entertainment. Ish Ait Hamou staat in voor Creatieve supervisie Choreografie & Staging. De regie ligt in handen van Christophe Ameye. De productie gaat op 11 december in première.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda