Jon van Eerd geeft het stokje over aan Joey Schalker

15 april 2024, 08:36 - Redactie
Jon van Eerd geeft het stokje over aan Joey Schalker
Foto: Musicalweb

Na de successen van de voorgaande Harrie’s en De Komedie over Een Bankoverval kondigt Pretpakhuis vandaag een nieuwe titel aan voor het aankomende seizoen. Een Rits te Ver komt terug in een nieuwe versie, Een Rits te Ver 2.0. Voor dit stuk ‘geeft’ Jon van Eerd ‘zijn Harrie Vermeulen’ aan Joey Schalker. De rest van de cast bestaat uit Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen, Dané Wessels en Shahinez de Leeuw.

‘Dat Joey nu in de rol kruipt van Harrie is een ontzettend bijzonder moment. Joey zit al jaren bij Pretpakhuis en hij heeft een aanstekelijk en dolkomisch talent ontwikkeld en hij heeft zich de stijl en de ziel van het nieuwe genre eigen weten te maken. Hij gaatdit fantastisch doen,’ aldus van Eerd. ‘Samen met Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé en Dick Cohen naast Joey belooft het weer een dolkomische avond te worden.’

Het script en regie is weer in handen van ‘Koning van de komedie’ Jon van Eerd. Deze hilarische voorstelling, die zich afspeelt op camping de Wielewaal, is volledig in een nieuw jasje gestoken. ‘Een Rits te Ver 2.0’ is nóg grappiger, nóg hysterischer en nog meer van deze tijd.

De originele versie van Een Rits te Ver ging in première op 1 november 2005 en speelde tot begin maart 2006. Hoofdrollen waren er voor Jon van Eerd, Nienke van Hassel Pamela Teves, Marjolein Algera, Lucie de Lange, Bram Bart en Koen Iking. De unieke en volledig herschreven versie van Een Rits te Ver 2.0 is vanaf 10 oktober te zien in de Nederlandse theaters.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda