Documentaire De Wereld Van: 14 de musical vanaf vandaag te zien

14 april 2024, 07:40 - Redactie
Documentaire De Wereld Van: 14 de musical vanaf vandaag te zien

Vanaf vandaag kun je kijken naar de nieuwe documentaire De Wereld Van: 14 de musical. Peter Heerschop, groot fan van de voetballer en ambassadeur van de Johan Cruijff Foundation, spreekt in deze vierdelige serie de makers van 14 de musical.

Wie beter dan Peter Heerschop kan een programma maken over het ontstaan van 14 de musical, de theatervoorstelling over Johan Cruijff? In 2016 was de cabaretier ontroostbaar toen zijn grote held overleed, van wie hij al sinds zijn achtste een poster aan de muur heeft hangen. Als kind wilde hij hem nooit ‘zijn’ als hij met vriendjes voetbalde, want Cruijff was te goed.

Als ambassadeur van de Johan Cruijff Foundation werkte Heerschop geregeld samen met de oud-voetballer die hij ‘erg toegankelijk’ noemde. De musical over zijn leven heeft Cruijff niet meer meegemaakt. In deze vierdelige serie gaat Peter in gesprek met de drijvende krachten achter de voorstelling.

De eerste aflevering van De Wereld van: 14 de musical is vandaag (14 april) vanaf 16:30 uur te zien op RTL4. Daarna is de serie beschikbaar op Videoland.

Première
25 september 2021
Dernière
6 juli 2024
Producent
Out of Office Productions
Meer over 14 de musical Ander nieuws over 14 de musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda