Jon van Eerd en Charles Droste in jury Musical Awards

20 december 2016, 19:27 - Redactie
Jon van Eerd en Charles Droste in jury Musical Awards

Met ingang van het komend seizoen nemen Jon van Eerd en schouwburgdirecteur Charles Droste plaats in de jury van de Musical Awards. Daarmee vervangen zij actrice Henriette Tol en Peter Noten (theaterprogrammeur Theater aan het Vrijthof) die de afgelopen jaren in de jury hebben gezeten.

Voorzitter Michiel van Schooten van de Stichting Musicals Awards is blij met de komst van Jon van Eerd en Charles Droste. "Jon is een van de meest ervaren
theatermakers in Nederland,’ laat hij weten. ‘Hij is in alle opzichten een aanwinst voor de jury. En Charles Droste ziet als theaterdirecteur van Schouwburg Amphion in Doetinchem vrijwel iedere productie die wordt opgevoerd. We zijn heel blij dat ze ons komen versterken."

De jury voor de Musical Awards 2018 bestaat nu uit juryvoorzitter Cornald Maas, Irene Moors, drama-regisseur Michiel van Erp, AD-journalist Arno Gelder, fotograaf Joris van Bennekom, Charles Droste en Jon van Eerd. "Ik verheug me erop om het komend seizoen alle theaterproducties te gaan bekijken," zegt Jon. "Naar eer en geweten zal ik mijn collega’s beoordelen."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda