Dick Van Dyke toegevoegd aan cast Mary Poppins Returns

20 december 2016, 15:43 - Redactie
Dick Van Dyke toegevoegd aan cast Mary Poppins Returns

De eerdere geruchten blijken waar te zijn, Dick Van Dyke zal straks ook te zien zijn in Mary Poppins Returns zo is aangekondigd. Dick Van Dyke is een komiek en acteur die in 1964 ook te zien was in Marry Poppins waarin hij de rol van Bert vertolkte. In 1965 werd hij voor deze rol genomineerd voor een Golden Globe.

"[The sequel] supposedly takes place 20 years later and the kids are all grown up…It's a great cast — Meryl Streep, Angela Lansbury and that guy [Lin-Manuel Miranda] from Hamilton." aldus Dick over de nieuwe film.

Over de oude film zegt hij: "There was a spirit about that thing from the very beginning…Walt [Disney] had me in, and I heard the score and saw the scenes storyboarded on a wall, and I just knew."

Duidelijk was al dat Emily Blunt de rol van Mary Poppins zal gaan spelen en dat Lin-Manuel Miranda de rol van het nieuwe personage Jack zal gaan vertolken. Het is de verwachting dat de opnames begin volgend jaar zullen gaan starten in Londen, Mary Poppins Returns zal op 25 december 2018 in première gaan.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda