Jim de Groot dit voorjaar te zien in muziektheater We Are Family

2 februari 2017, 14:53 - Redactie
Jim de Groot dit voorjaar te zien in muziektheater We Are Family

De bandleden van de Disco Disciples (Worst of the Eighties, High Heels in Concert) zorgen samen met zanger en muzikant Jim de Groot in We Are Family voor een muzikaal feest in de Nederlandse theaters. Vrolijke muziek, soepele moves en af en toe een knipoog maken van We Are Family een belevingsconcert vol herkenbare momenten. Het muziektheater is van 20 april tot en met 20 mei te zien.

Van hits als I’m So Excited, Rio, Stayin’ Alive en We Are Family wordt iedereen vrolijk. Jackson Five, Bee Gees, Sister Sledge, Everly Brothers, Andrew Sisters, Carpenters, Abba, Lois Lane, Maywood: het zijn stuk voor stuk muzikale verwanten. En dit is nog maar het topje van de muzikale ijsberg, want er zijn nog legio beroemde broers, zussen, vaders, moeders, ooms en tantes die al decennia lang zorgen voor grote hits. Liedjes die we met zijn allen neuriën of uitbundig meezingen.

In We Are Family neemt Jim de Groot, tijdens een familieweekend in een stacaravan op een huisjespark, het publiek mee langs familieverhalen van hemzelf, de bandleden en enkele bekende muziekfamilies.

We Are Family is dit voorjaar in de theaters te zien: Wesopa Theater Weesp (24 maart – try-out), Theater Het Kruispunt Barendrecht (20 april), Theater Geert Teis Stadskanaal (21 april), CCXL Theater Vlissingen (29 april), Munttheater Weert (13 mei), De Kampanje Den Helder (18 mei), Theater de Schalm Veldhoven (19 mei), Isala Theater Capelle aan den IJssel (20 mei). De kaartverkoop verloopt via de theaters.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda