Jersey Boys op West End stopt in maart volgend jaar

1 oktober 2016, 10:16 - Redactie
Jersey Boys op West End stopt in maart volgend jaar

Na negen jaar zal het doek vallen voor Jersey Boys op West End. Jersey Boys gaat over Frankie Valli & The Four Seasons, een van 's werelds meest succesvolle bands met grote hits als Beggin, Oh, What A Night, Can’t Take My Eyes Off You en Sherry.

De laatste voorstelling van de musical zal op 26 maart volgend jaar in het Piccadilly Theatre worden gespeeld. Eind volgend jaar in december zal dan een tweede nationale tour gaan starten in Birmingham. De eerste voorstelling van Jersey Boys op West End was te zien op 18 maart 2008 in het Prince Edward Theatre, in maart 2014 verhuisde de voorstelling naar het Piccadilly Theatre.

Overigens zal op 15 januari ook het doek definitief gaan vallen voor Jersey Boys op Broadway zo werd eerder deze maand al aangekondigd. In Nederland was Jersey Boys in het Beatrix Theater te zien van 14 september 2013 tot en met 27 juli 2014.

Inmiddels gaan er al geruchten dat Finding Neverland Jersey Boys mogelijk zal gaan opvolgen in het Piccadilly Theatre. De musical met muziek en liedteksten van Gary Barlow zou dan vanaf het einde van de lente of het begin van de zomer te zien zijn.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda