JEANS TeenZ start crowdfundactie om theaters te kunnen huren

23 juni 2016, 14:21 - Redactie
JEANS TeenZ start crowdfundactie om theaters te kunnen huren

JEANS is van oudsher een kweekvijver van talent. Sterren van nu zoals Tony Neef (Beauty and the Beast), Pearl Jozefzoon (The Voice finalist), Gaia Aikman (The Lion King), Diederick Ensink (Purper), Nadjim Severina (The Lion King) en Kimberly Fransens (Idols 2016 finalist) zijn allemaal ooit begonnen bij JEANS.

JEANS gelooft er ook heilig in dat je jonge mensen met talent een podium en een kans moet geven. Daarom hebben ze het initiatief genomen om een nieuw theaterconcept te maken: JEANSTeenZ. Een professionele muziektheatervoorstelling voor en door tieners tussen 13 en 18 jaar oud.

Het probleem is alleen dat het nog niet niet zo makkelijk is om theaters te overtuigen om de JEANS TeenZ voorstelling in de programmering op te nemen. Om te bewijzen dat er wel degelijk een publiek is voor deze voorstelling voor en door tieners wil JEANS TeenZ graag verspreid over Nederland diverse theaters gaan afhuren en om dit mogelijk te maken is nu een crowdfundactie opgezet.

Voor het huren van de diverse theaters met de bijbehorende publiciteit is in totaal 20.000 euro nodig. Doneren kan op deze pagina. Er zijn diverse opties beschikbaar op de website, zo krijg je voor 25 euro twee gratis Teenz nummers op iTunes en voor 50 euro krijg je een toegangsbewijs voor een voorstelling van TeenZ.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda