Choreografie Urinetown in handen van Javan Hoen

28 december 2016, 12:27 - Redactie
Choreografie Urinetown in handen van Javan Hoen

De choreografie van Urinetown komt in handen van choreograaf Javan Hoen zo heeeft producent Joint Venture Productions aangekondigd. Urinetown zal in het theaterseizoen 2017/2018 in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Javan Hoen: "Het is geweldig om als choreograaf aan de slag te gaan bij Urinetown. Een stuk waarin mijn liefde voor theater, dans en satire zich kan uiten. Het wordt een hommage aan de musical in de vorm van een handgranaat."

Javan Hoen is een geboren danser/acteur en studeerde onder andere aan het CIOS in Sittard en de Musicalfactory in Tilburg. Daarnaast volgde hij afgelopen jaar acteerlessen in de Sanford Meisner Technique in Hamburg. Javan volgde naast de verschillende opleidingen ook masterclasses en cursussen bij Mike Weerts, Edward Hoepelman, Robin van Beek en Andreas Bongard.

Nederland maakte in 2011 voor het eerst kennis met Javan toen hij een van de halvefinalisten was in de zoektocht naar Tony Manero in het programma Sunday Night Fever. Een jaar later speelde hij in de musical Daddy Cool en in 2013 was hij de alternate van Andy in Flashdance. De afgelopen 2 jaar was Javan voornamelijk in het buitenland te vinden waar hij meespeelde in de Oostenrijkse versie van The Who’s; Tommy en Das Wunder von Bern in Duitsland.

Momenteel is Javan te zien in Hair. Wie Javan komend jaar als acteur wil bewonderen moet naar Duitsland. Hij zal daar te zien zijn als Snowboy in West Side Story.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda