It’s Christmas Time – The Santa Edition in Haarlem

26 september 2018, 09:39 - Redactie
It’s Christmas Time – The Santa Edition in Haarlem

Na het succes van A Taste of Christmas 2017 presenteert Van Tok Music Entertainment op 7 en 8 december in de Groenmarktkerk te Haarlem de Nationale Opening van het Kerstseizoen onder de gloednieuwe naam: It's Christmas Time - The Santa Edition.

Een spetterend muzikaal spektakel met onder anderen West-End ster Jenna Lee-James en soulzanger Steffen Morrisson. De allround performers Vajèn van den Bosch en Matthijs van der Meer voorzien It's Christmas Time van een eigentijdse, persoonlijke en muzikale presentatie. Special guests Guimar van der Weele en de échte Santa Claus maken samen met de zes Holly Jolly Kids, vier Christmas Dancers en de acht-koppige Very Merry Christmas Band de line-up voor 2018 compleet. Het geheel staat onder regie van Matthijs van der Meer.

Het avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. De show zal plaatsvinden in het hart van de stad, in de Groenmarktkerk. Dit rijksmonument uit 1844 heeft een verfijnde akoestiek en heeft door de galerijen een unieke uitstraling.

Ook buiten de Groenmarktkerk is de kerstsfeer volop voelbaar. De gemeente Haarlem organiseert de jaarlijkse Kerstmarkt in hetzelfde weekend. Dit jaar viert de Haarlemse Kerstmarkt haar 25-jarig jubileum. De binnenstad wordt met 300 kramen en 200.000 bezoekers omgetoverd tot een van de grootste én gezelligste kerstmarkten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda