Huisvrouwen Bestaan Niet komend theaterseizoen toch nog te zien

20 juni 2022, 10:22 - Redactie
Huisvrouwen Bestaan Niet komend theaterseizoen toch nog te zien

REP Entertainment maakt vandaag bekend dat het succesvolle Huisvrouwen Bestaan Niet komend seizoen gelukkig alsnog te zien is in het theater. Nadat de première en de tournee door Corona afgelopen theaterseizoen niet door konden gaan zijn Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke Le Roux dit seizoen dan toch te zien op de bühne.

De gelijknamige bioscoophit uit 2017 was in dat jaar de best bezochte film van het jaar en kreeg een nominatie voor een Gouden Kalf. Reden genoeg voor Rick Engelkes om de film om te vormen naar een theatervoorstelling. "Corona gooide afgelopen seizoen roet in het eten voor deze productie. Ik ben dan ook ontzettend blij dat wij komend seizoen deze productie alsnog op de planken kunnen brengen. Met deze drie fantastische vrouwen in de hoofdrollen wordt het een avond waarbij er veel gelachen wordt in het theater. Iets waar we allemaal naar uit kunnen kijken!", aldus Rick Engelkes.

Huisvrouwen Bestaan Niet is van 20 januari tot en met 13 mei te zien door het hele land en gaat op 28 januari in première in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Première
28 januari 2023
Dernière
13 mei 2023
Producent
REP Entertainment
Meer over Huisvrouwen Bestaan NietAnder nieuws over Huisvrouwen Bestaan Niet
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda