Hoofdrolspelers spektakelmusical De Tocht treden op tijdens Admiraliteitsdagen

22 augustus 2023, 17:10 - Redactie
Hoofdrolspelers spektakelmusical De Tocht treden op tijdens Admiraliteitsdagen
Foto: Musicalweb

De hoofdrolspelers van Musical de Tocht maken voor één keer een uitstapje naar een andere Elfstedenstad. Op vrijdagavond 8 september treden ze op in Dokkum op het keerpunt, tijdens de Admiraliteitsdagen.

Musical De Tocht laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater in Leeuwarden met een ijsvloer van 2.000m2. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! Dokkum heeft in de Elfstedentocht een belangrijke plaats, net als in de voorstelling. In zowel het decor als een cruciale scene is de stad flink vertegenwoordigd.

Het optreden van de spelers van De Tocht in Dokkum vindt plaats op het keerpunt van de Elfstedentocht. Theo Martijn Wever, Jolijn Henneman, Nandi van Beurden, Boy Ooteman, Wolter Weulink, Maike Boerdam en Thijs Meester van De Tocht brengen het lied ‘Samen Alleen’ ten gehore tijdens de Night of the Praams; een muzikale avond onder leiding van Sjoek Nutma. Op dezelfde avond staan ook Boaz Roelevink, Edsilia Rombley en Anneke van Giersbergen op het podium van de Admiraliteitsdagen.

Spektakelmusical De Tocht gaat op 1 oktober in première in het Friso Theater in Leeuwarden.

Première
1 oktober 2023
Dernière
30 juni 2024
Meer over De Tocht Ander nieuws over De Tocht
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda