Nu al 70.000 tickets voor Mamma Mia! verkocht

22 augustus 2023, 10:15 - Redactie
Nu al 70.000 tickets voor Mamma Mia! verkocht
Foto: Musicalweb

Met nog een kleine drie weken tot aan de première van de musical Mamma Mia! in het DeLaMar Theater in Amsterdam is producent De Graaf & Cornelissen Entertainment verheugd bekend te maken dat er inmiddels 70.000 kaarten voor deze musical zijn verkocht. Om die reden zijn er onder meer in Leeuwarden, Doetinchem, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam extra shows bijgekomen.

"Na het succes van Les Misérables gaan we weer met een iconische titel door Nederland reizen," laten producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen weten. "Wereldwijd heeft Mamma Mia! meer dan zestig miljoen bezoekers getrokken. Wij hebben van Mamma Mia! een vernieuwde versie gemaakt. Natuurlijk hetzelfde verhaal, dezelfde nummers, maar een nieuwe vertaling, vormgeving en choreografie. Dat is ook goed voor een voorstelling die inmiddels al meer dan twintig jaar te zien is. En de theaters in het land zijn enthousiast. Net als het publiek. Men houdt van ABBA en iedereen heeft zin in deze romantische feelgood musical met de vele hits van ABBA. Deze frisse, eigentijdse versie van de iconische musical is nu al een groot verkoopsucces."

Inmiddels zijn er 70.000 kaarten verkocht. De producenten hebben wegens succes daarom nu al besloten dat er extra voorstellingen komen. De theaters in Leeuwarden, Doetinchem, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam hebben inmiddels meer data aan de bestaande reeks toegevoegd.

De hoofdrollen in Mamma Mia! zijn onder andere weggelegd voor Brigitte Heitzer (Donna), Soraya Gerrits (Sophie), René van Kooten (Sam), Carolina Dijkhuizen (Tania), Samir Hassan (Sky), Wieneke Remmers (Rosie), Barry Beijer (Phil) en Dennis Willekens (Harrie)

Vanaf eind augustus is de romantische ABBA-musical Mamma Mia! in theaters door heel Nederland te zien. Op 10 september is de feestelijke première in het DeLaMar Theater, waar Mamma Mia! ook in het voorjaar van 2024 weer lange tijd te zien zal zijn.

Première
10 september 2023
Dernière
21 mei 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023) Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda