Homemade organiseert online In Tiny Concert in samenwerking met Droomparken

26 september 2020, 14:49 - Redactie
Homemade organiseert online In Tiny Concert in samenwerking met Droomparken

Het zijn lastige tijden voor het theatervak. Mondjesmaat gaan de schouwburgen open. En in de zalen moeten noodgedwongen plekken worden opengelaten om de corona-regels te kunnen volgen. Daarom hebben Homemade Productions en Droomparken Nederland de handen ineen geslagen om zo toch een podium te bieden aan een aantal bekende en ook wat minder bekende artiesten. Optredens zonder publiek, of liever mét een publiek thuis dat deze In Tiny Concerts online kan volgen.

In de komende weken volgen er optredens van onder andere René van Kooten en Brigitte Heitzer met songs uit hun nieuwe theatershow, Raoul Michel met Nederlandse luisterliedjes, de poëtische Rotterdamse zangeres Thirza, de sensatie van de Voice of Holland Patricia van Haastrecht, en de komische opera-zangeres Lida Straathof.

"We proberen een heel spectrum aan klankkleuren te laten zien,” zegt regisseur en producent Dick van den Heuvel die met Kees Griesdoorn van Droomparken Nederland dit concept op poten wist te zetten. "Het geeft artiesten de mogelijkheid om zichzelf aan een breed publiek te laten zien. Aan de fysieke aanwezigheid op de podia zitten op dit moment restricties. Maar nu wordt er gezongen in het prachtige park De Zanding in Otterlo, tussen het groen, vaak op het mooiste uur van de dag tegen de schemering aan."

"Wellicht krijgt dit prachtige initiatief nog een vervolg," zegt Kees Griesdoorn. "Droomparken wil laten zien dat onze organisatie cultuur een warm hart toedraagt."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda