De Catside Story van Musicalschool Blijmond uit Beverwijk

26 september 2020, 11:27 - Redactie
De Catside Story van Musicalschool Blijmond uit Beverwijk

De Catside story is een klassiek liefdes verhaal spelend in de kattenwereld. Een verhaal in de trend van Romeo en Julia en de Westside Story, maar wel met een happy end. Banjer, de leider van de straatkatten wordt verliefd op Shiva, een bloedmooie huiskat. Kan dat wel? Mag dat wel? Rangen en standen, Jaloezie en intriges…. De Catside Story geeft je een blik in een kattenwereld, vol met mooie dansende en zingende katten.

Het is alweer de twaalde musical van schrijversduo Charis en Erik de Ruijter, waarbij Charis steevast tekent voor script, regie en choreografie en Erik voor de muziek. Musicalschool Blijmond uit Beverwijk produceert sinds 2012 elk jaar een nieuwe musical en de merendeels jonge ploeg is sinds die tijd enorm gegroeid.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sven de Wilde en Josephine de Ruijter, twee zeer grote talenten die elkaar hebben leren kennen op de dansopleiding van het Koninklijk Conservatorium in den Haag.

Het was de bedoeling om na een aantal maatschappelijk geëngageerde musicals deze keer een heel licht en ontspannend stuk te maken. Dat is ondanks alle beperkingen prima gelukt. Vreemd genoeg echter laat juist deze lichtheid ons in deze Corona tijd in verwarring achter. De Catside Story toont ons namelijk hoe mooi en vrij het leven kort geleden nog was.

Te zien op 10 oktober om 19:30 en op 11 oktober om 15:00 uur in het Cool Theater in Heerhugowaard.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda