Holiday on Ice ook naar Ahoy in Rotterdam

8 oktober 2020, 08:33 - Redactie
Holiday on Ice ook naar Ahoy in Rotterdam

Na een periode van bijna 5 jaar keert Holiday on Ice terug naar Nederland. De voorverkoop van de nieuwe show Supernova heeft de verwachtingen overtroffen, daarom is besloten om aan de vier reeds geplande speelsteden nog een vijfde toe te voegen. Van 7 tot en met 9 januari 2022 zal Holiday on Ice ook te zien zijn in Ahoy in Rotterdam.

CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “SUPERNOVA staat garant voor ultramodern live-entertainment op het ijs. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om de showbeleving voortdurend opnieuw uit te vinden, grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen om een nieuwe wereld op het ijs te creëren."

De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser, die naast Olympisch goud winnaar ook tweevoudig wereldkampioen is namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice, waar hij ook aan de wieg stond van diverse shows als Creative Director. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, woonachtig in Milaan en ontwerper voor topklasse shows. Hij was eerder onder andere verantwoordelijk voor designs voor modehuizen als Thierry Mugler en Valentino.

Het complete speelschema rondom en tijdens de kerstvakantie van volgend jaar ziet er nu als volgt uit:

  • Zwolle: 9 t/m 12 december 2021
  • Groningen: 16 t/m 19 december 2021
  • Amsterdam: 23 en 25 t/m 27 december 2021
  • Maastricht: 29 december 2021 t/m 2 januari 2022
  • Rotterdam: 7 t/m 9 januari 2022
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda