Janke Dekker Producties opgeheven als gevolg van de coronacrisis

7 oktober 2020, 18:48 - Redactie
Janke Dekker Producties opgeheven als gevolg van de coronacrisis

Janke Dekker heeft zojuist laten weten Janke Dekker Producties op te gaan heffen als gevolg van de coronacrisis. In een bericht op de website van de producent geeft Janke Dekker aan dat het niet langer mogelijk is om door te gaan nu de coronacrisis blijft aanhouden en de maatregelen wederom zijn aangescherpt met annuleringen als gevolg.

Janke Dekker is bij het grote publiek bekend als musical-actrice, ze speelde onder andere in Oorlogswinter, Footloose, Evita en Carmen. Op televisie was ze onder andere te zien als jury-voorzitter in Korenslag. In de afgelopen jaren maakte Janke Dekker onder andere de producties Willem Ruis de show van zijn leven, Op een Mooie Pinksterdag en Dansen met de Vijand.

Het volledige bericht van Janke Dekker lees je hieronder.

Helaas.
Vandaag heb ik het moeilijke besluit moeten nemen om Janke Dekker Producties op te heffen. Met het aanhouden van de corona-crisis en het wederom aanscherpen van de maatregelen en de annuleringen die dientengevolge meteen volgden is het onhoudbaar om langer te blijven hopen.
Ik neem dan ook zelf het voortouw en stop er mee.
Maar theater zit in mijn bloed; dus ooit als de storm is gaan liggen en de wind weer een stimulerend briesje waait zal ik vast wel weer terugkomen.
Het waren 9 hele mooie spannende en leerzame jaren met tal van prachtige voorstellingen waar ik met trots op terug kijk.
Ik bedank alle mensen met wie ik in de afgelopen jaren heb samengewerkt. Al die talenten die hebben bij gedragen aan onze mooie voorstellingen.
We hebben gelachen, gehuild, gebikkeld, bewonderd en genoten. We hebben de verhalen kunnen vertellen die verteld moesten worden.
Ook bedank ik ons trouwe publiek. Zonder jullie was het nooit zo mooi geweest.
Ik hoop jullie in de toekomst weer tegen te komen. Zorg goed voor elkaar en vooral: Blijf gezond!
De muziek stopt nooit
Blijf hopen, blijf dromen, blijf fantaseren, blijf creëren, blijf liefhebben.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda