Hitmusical Six komt naar het DeLaMar Theater

24 augustus 2022, 09:40 - Redactie
Hitmusical Six komt naar het DeLaMar Theater

De wereldwijde hitmusical Six komt voor twee weken naar Amsterdam. Six is een groot succes op o.a. West End en Broadway en zal nu in de originele Engelstalige versie te zien zijn in DeLaMar Theater in Amsterdam. De tour die momenteel door Engeland reist maakt in september 2023 een stop in Nederland.

In dit internationale fenomeen bewijzen de zes ex-vrouwen van Henry VIII in een concert van 80 minuten wie van hen het ergste lot trof. Verhalen over liefde, verlies en de meest beruchte ex van het afgelopen millennium komen aan bod in deze Britse musical, geschreven door Tony Award winnaars Toby Marlow en Lucy Moss.

De muziek is geïnspireerd door popiconen zoals Beyoncé, Adele en Ariana Grande en zit vol powervolle en sassy teksten. Ook online is SIX een grote hit met meer dan 3 miljard TikTok views en 500 miljoen muziekstreams. Girlpower all the way met zes Queens en een volledig vrouwelijke band waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten.

Six is te zien van 20 september tot en met 1 oktober. Inschrijven voor de presale kan vanaf nu, zondag 28 augustus start de reguliere kaartverkoop.

Première
22 september 2023
Dernière
10 november 2024
Producent
MediaLane
Meer over Six de MusicalAnder nieuws over Six de Musical
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda