Jonathan Demoor als Anthony in Sweeney Todd

23 augustus 2022, 20:32 - Redactie
Jonathan Demoor als Anthony in Sweeney Todd
Foto: Musicalweb.nl

Volgend voorjaar zal Sweeney Todd voor slechts een aantal weken te zien zijn in het DeLaMar Theater en in het Nieuwe Luxor Theater. Simone Kleinsma zal in deze nieuwe bewerking van de musical de rol van Mrs. Lovett gaan spelen, Hans Peter Janssens zal te zien zijn als Sweeney Todd en Milan van Weelden speelt de rol van Rechter Turpin.

Naast Simone, Hans Peter en Milan is nu ook duidelijk dat Jonathan Demoor deel uit zal gaan maken van de cast, Jonathan zal de rol van Anthony gaan vertolken in de musical die zal worden geproduceerd door MediaLane. Afgelopen seizoen speelde Jonathan nog in Diana & Zonen als Prins William, eerder was de acteur te zien in onder andere Kinky Boots, Liesbeth, Charley en in A New Brain.

Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street is een spannende en humoristische musical over liefde, wraak en moord. De muziek en liedteksten zijn van de vorig jaar overleden musicallegende Stephen Sondheim. De regie van de nieuwe Nederlandse versie is in handen van Frank Van Laecke.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda