Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht wegens succes terug in het theater

5 mei 2022, 14:47 - Redactie
Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht wegens succes terug in het theater

Wegens de grote vraag naar kaarten zal Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht terugkeren in het theater. Deze voorstelling ging op 15 september afgelopen jaar in première. Mattias van de Vijver is opnieuw te zien in de rol van Christopher. Ook Claire Bender, Mark Kraan, Astrid van Eck, Urmie Plein, Vincent Linthorst en Rogier Philipoom keren terug. Debbie Korper keert echter niet terug, zij zal vanaf september te zien zijn in de musical Charlie and the Chocolate Factory. De rol van Mrs. Alexander zal in deze reprise worden gespeeld door Loes Luca.

Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht vertelt het verhaal van Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft. Als Christopher de dode hond van zijn buurvrouw in de tuin aantreft en hij als hoofdverdachte gezien wordt, gaat hij op onderzoek uit om de dader te achterhalen. Tijdens zijn zoektocht komt Christopher achter onverwachte waarheden die zijn wereld op zijn kop zetten. Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht laat de bezoeker de wereld zien door de ogen van iemand die met autisme leeft en daardoor alledaagse dingen soms als onbegrijpelijk ervaart. Tegelijk levert dat ook een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen op.

Vanaf 19 augustus tot en met 1 september zal Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht te zien zijn in het DeLaMar Theater. Aansluitend van 2 tot en met 4 september zal de voorstelling spelen in Chassé Theater in Breda.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda